søndag den 11. november 2012

NEW IN FRA MALMØ!

Igår var jeg i Malmø med 5 tøser! Det var en endags tur hvor vi skulle besøge det kæmpe shopping center Emporia, der åbnede i oktober. Det var en super hyggelig tur, og jeg fik købt nogle rigtig fede ting!


Har længe gået og overvejet at købe denne super fede taske fra Gina Tricot, så besluttede mig for at det skulle være nu. Elsker bare detaljen med kæden ude i siden på tasken.  Den kostede 350 svenske. 

De her sko har jeg også kigget på rigtig længe. De har bare været udsolgt på nettet og i butikkerne i min størrelse... Ville oprindeligt gerne have haft dem i en mat sort, men lak synes jeg også er super fedt, de var det eneste par tilbage. Og så også lige i min størrelse! Hvor heldig kan man være? Nå men, de er fra H&M og koster vidst 250.- danske. 

Den her halskæde fandt jeg i butikken Cubus, og jeg synes virkelig at den er lækker! Den kostede 100 svenske, så det vil jeg bestemt ikke mene er dyrt givet!Jeg har længe haft brug for en helt normal hvid strik, og denne er i noget rigtig rart strik som bare føles rigtig lækkert!

Sådan en sort strik med ''lange hår'' som denne har jeg ledt efter i en evighed! Synes den er så fed og speciel. Så da jeg så at de havde den i H&M måtte jeg bare eje den. 

Den sidste ting jeg købte er denne sorte trøje. Elsker de små fine sølv ''prikker'' der er på den, og synes i det hele taget bare at den passer rigtig godt ind i min garderobe.

Det var et ret stort indlæg med massere af billeder, og alt fra idag af. Knus

Ingen kommentarer:

Send en kommentar