tirsdag den 8. januar 2013

CRISTMAS EVE


Jeg ved ikke med jer, men jeg havde en virkelig hyggelig juleaften! Jeg tilbragte julen hos min far og fik lækker mad, gode gaver og alt hvad der nu hører med til juleaften. Jeg har selvfølgelig også taget billeder af alt det, plus mit outfiiiit
Nå, men en af de kommende dage vil jeg ligge nogle billeder ud af mine julegaver. Tror ikke jeg ligger ud af alle, da der er ret mange som jeg ikke har behov for at i skal se. Men ja, der kommer nogle billeder en af de kommende dage. Hvis ikke imorgen. Jeg glæder mig til at vise jer dem! Nå, men nu får i altså som sagt i første omgang nogle billeder fra juleaften. 

//Natascha Synes at dette billede fortjener at komme herind. Dette er min elskede 6 årige lillebror, ved navn William. Han er mere teenager end mig, hvis jeg selv skulle sige det. Men skøn er han! (Det er altså ikke mig der har lært ham den finger) 
 Nu til mit outfit! Havde denne smukke hvide kjole på, men den er desværre ikke min. Heldigvis er den dog min mors, så den er ikke helt så langt væk igen. Den minder mig om noget man kan købe i en vintage butik. Men vintage er den dog ikke. 
Kjole: H&M Falske øjenvipper: Matas Sko: H&M

Ingen kommentarer:

Send en kommentar